Kumru Hatun Anaokulu

Vizyon: İnsanları ve doğayı seven, maddi ve manevi değerlerini koruyup, gözeten, milli ve manevi değerlere sahip çıkan çocuklar yetiştirmek. Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamaktır.

Misyon: 1. Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek 2. Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri açığa çıkarmak. 3. İlkokula hazırlamak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Sabah 08:00 - 13:00 Akşam 12:30 - 17:30
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: Çocuk kulübü programımızda ingilizce, akıl ve zeka oyunları, geleneksel oyunlar, orf çalışmaları, drama ve kuran öğretimi dersleri bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kumruhatun.meb.k12.tr

Adres - Hacılar Meydanı Mahallesi Çapkınoğlu Sokak Alptekin Anadolu Lisesi Yanı No11/3

Öğretim Şekli :İkili öğretim - Sabahçı Öğlenci Gruplar

Yerleşim Yeri - Müstakil

Ulaşım OKUL SERVİSİMİZ BULUNMAKLA BİRLİKTE ŞEHİRİÇİ 3 VE 8 NUMARALI HALK OTOBÜSLERİ İLE DE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.